News

Vítejte na free wow serveru Darkruby.net

Vítejte na free wow serveru Darkruby.net. Náš server byl spuštěn 28. 2. 2007 v 20:30. Navázali jsme na končící server boldfire, odkud máme zkušený tým GM a adminů. Z předchozího serveru přešlo mnoho hráčů i s postavami k nám a nadále u nás spokojeně hrají dodnes.

Jsme velice flexibilní server s pravidelnými updaty vyzkoušených emulátorů a databází. Bez problému převádíme staré postavy na nové emulátory, nestane se vám tedy, že byste přišli o vaši postavu.

Příjemnou zábavu při prohlížení webu a hlavně při hraní přeje Mr.H a celý DR Team.


Patch potřebný ke hře na DarkRuby.net

Chcete převést vaši postavu z jiného serveru k nám na DarkRuby.net ?

Zaregistrujte se a hrajte s námi na DarkRuby.net




[TBC] Wipe + nový začátek - INSTANT 58lvl, 2x rates
25.6. 2017
15:49

Ahoj všichni. Dnešním dnem náš server DarkRuby.net prochází poměrně velkou revolucí. Po dvou a půl letech, kdy se znovu otevřel TBC realm, jsme se nyní rozhodli ho radikálně vylepšit. Toto vylepšení však s sebou nese i ztráty, a tím jsou vaše postavy, jelikož se mění i celkový styl hry a bude tak lepší, když začnou všichni od začátku. Nebuďte však smutní, protože tato novinka je rozhodně zajímavější, než celý TBC realm předtím. 

 

Dámy a pánové, představuji Vám náš renovovaný TBC 2.4.3 realm s instant 58lvl a 2x raty.

 

 

Jak jste se už dočetli výše, náš renovovaný TBC realm vám po vytvoření postavy automaticky dá level 58. Proč jsme zvolili tuto možnost má hned několik důvodů. TBC je již poměrně starý datadisk a spousta lidí jej chce hrát především ze zábavy nebo z nostalgie, a proto se jim nechce expit od počátku. Chtěli jsme tak, aby si hráči užili expení alespoň na Outlandu pod 2x raty. Vyexpit postavu na level 70 tak nebude problém několika dní a i přesto si plně užijete celý Outland. Server má také zvýšené gold raty na 2x a obsahuje auction house bota, díky kterému aukce nabízí přes 2000 zelených a modrých itemů pro level 58-70.

 

Po vytvoření postavy je vaše postava automaticky teleportována do naší Shopping zone, ve které splníte počáteční questy, vytrénujete si všechny spelly do levelu 58 (včetně těch z questů), naučíte se používat zbraně, riding, nakoupíte si počáteční výzbroj a další. Tato shooping zone je však určena hráčům všech levelů, jelikož obsahuje i vendory s epickými věcmi pro 70lvl, NPC s daily questy, training dummy a další. Zkrátka najdete vše zde co je potřebné, jako v normálním velkém městě. Na každm rohu také najdete Teleportera, který je vás naportuje téměř kamkoliv budete chtít.

 

 

Další velkou novinkou tohoto TBC realmu je Profession zone, na které si můžete téměř zadarmo vyskillovat profese do skillu 300, poté už musíte skillovat v Outlandu. Traineři však nabízejí tréning až do skillu 375. Profession zone se nachází na druhém ostrově naproti Shopping zone. Dostat se zde můžete po plošině na vodě a nebo portem od Teleportera. 

 

 

Jak už bylo zmíněno výše, Shopping zone zahrnuje i vendory s equipem pro 70lvl. Můžete si zde například koupit věci z normal TBC dungeonů za 1000g, nebo T4 za tokeny a Badge of Justice. Dále jsou zde dostupné NPC pro daily heroic questy, arena loggeri a vytvářeč arena týmů. Postupem času zde budou přibývat další vendoři. 

 

Tohle je ohledně informací o renovovaném TBC realmu zatím vše. Postupně budou přibývat další novinky, o kterých vás budeme informovat. Chceme také vyhovět hráčům, kteří u nás měli postavu předtím a právě o ni přišli, a tak jim v brzké době zašleme menší pozornost. 

 

Příjemnou hru na TBC realmu přeje JerryX a Mr.H.





[WOTLK] Update a novinky
16.4. 2017
19:21

 

Ahoj všichni. V poslední době se ozvalo pár hráčů, že by si chtěli zahrát na našem WotLK realmu. Jelikož jsem se doposud soustředil primárně na TBC realm, o ten WotLK jsem se tolik nestaral. Tento realm je z obou nejstarší. Existuje zde již od založení serveru v roce 2007. Začalo to na Vanille, pak TBC a skončilo to na WotLK datadisku. Všichni, kdo zde v těch starých dobách hráli zde stále najdou svou postavu. Realm nebyl v posledních letech vůbec updatován a nebral jsem na něj ohled. To se teď však změnilo a věnujte prosím pozornost následujícím řádkům

 

Na serveru bylo nahráno kompletně nejnovější jádro TrinityCore pro 3.3.5a verzi. Tohle jádro je vyvíjeno už téměř 10 let a můžete od něj očekávat opravdu kvalitní požitek ze hry. A teď k tomu, jak je realm aktuálně nastaven:

 

  • XP a Quest rates nastaveno na 10x
  • Gold rates 5x
  • Odkrytí všichni lítáci
  • Spojení aliance a hordy (chat, guilda, groupa, aukce)
  • Auctionhouse bot - více než 4000 modrých a zelených itemů k prodeji v aukci k ulehčení expení
  • funkční patchfinding a dungeon finder

 

Pokud máte zájem, přidejte se do hry. Herního klienta si můžete stáhnout zde. Rádi uvidíme jak staré, tak i nové hráče. JerryX 





Následující stránka »



Copyright © DarkRuby.net 2007 - 2024